maanantai 5. tammikuuta 2015

Hyvän olon vuosi

Hei kaikki, hyvää uutta vuotta!

Olen miettinyt blogini eloon herättämistä jo hetken, ja tässä sitä nyt ollaan! Suupieleni kääntyvät pakostakin hymyyn, mukavaa kirjoitella pitkästä aikaa. Mitä minulle sitten kuuluu? Hyvää, tällä hetkellä. Ja toivon mukaan jatkossakin. Joululoma alkaa olla päätöksessään, eli koulunpenkki kutsuu jälleen keskiviikkona. Koulu ei juuri nyt vaikuta kovinkaan houkuttelevalta, mutta kunhan opiskelussa pääsee jälleen vauhtiin, alkaa motivaatiota varmasti jälleen tulvia jostakin. 
 Mielessäni on suunnitelmia alkaneelle vuodelle. Ne liittyvät erityisesti hyvään oloon, arvatenkin. Unelmissani on työhaastatteluun pääsy ja yhteen muutto poikaystäväni, Artun, kanssa. Unelmoin myös parempien elämäntapojen syntymisestä, hiljalleen ja pienillä teoilla. Liikunta jäi melkein vuosi sitten pois arjestani, ja samalla ruokavaliokin muuttui. Olen syönyt vähän sitä sun tätä, mitä milloinkin on tehnyt mieli. Herkkuja on tullut vedettyä kaksin käsin, joten voitte varmasti kuvitella tämänhetkisen olotilani? Turvottaa ja väsyttää. Kukapa ei sellaisesta haluaisi päästä eroon.
 Olen lisäksi täysin hurahtanut mielen hyvinvointia edistäviin kirjoihin, joista on ollut omaan jaksamiseenikin hurjasti apua. Toivoisin löytäväni lisää kyseisiä kirjoja luettavaksi ensi vuonna. En muistanut, kuinka ihanaa ja virkistävää suunnitelmien tekeminen onkaan! Tästä on hyvä jatkaa.
 Koska minua ei blogini puolella ole aikoihin nähty, ajattelin jakaa kanssanne muutamia kuvia loppuvuodelta. Näin pääsen kenties jälleen vauhtiin blogini kanssa. Mutta, pikku hiljaa. En lupaa vielä mitään.IMG_4633 IMG_4674 IMG_4682 IMG_4742 IMG_4777 IMG_4814 IMG_4909 IMG_4905Haluan vielä toivottaa kaikille onnellista uutta vuotta 2015! :-) Tehdään siitä hyvä, pienillä teoilla.

3 kommenttia:

  1. Ihanaa et kirjoitit taas (: on ollukkin sun blogin lukemista ikävä. Tsemppiä suunnitelmien toteuttamiseen n____n ! Ja hyvää alkanutta vuotta (:

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos kivasta kommentista, ihana Miia! ♥ Sinne myös hyvää alkanutta vuotta :--)

    VastaaPoista
  3. Eikä onpa ihanaa huomata, että kirjoitat täällä taas. Pakko sanoa, että sulla on aivan ihania sekä inspiroivia kuvia ja tekstejä. Ja olet muuten todella kaunis <3 Kaikkea hyvää vuodelle 2015! Toivottavasti se on täynnä kauniita hetkiä, ihania ihmisiä ja uusia seikkailuja :-)

    VastaaPoista

Kiitos huomaavaisuudestasi :-)