keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Matkani

Ylämäessä poljen kuin viimeistä päivää. Ylähuulelleni on jo muodostunut hikikarpalo tai pari. Olen kai hengästynyt, tiedän että olen. Onneksi ihmisten huomioimiseen ei tarvita sanoja. Kunhan nostan katseeni maasta ja hymyilen hieman.
 Matkallani saatan helposti ihastua pysäkillä seisovaan rokkaripoikaan. Mustat pillifarkut yhdistettynä punaisiin tennareihin ja sotkuiseen tukkaan taisivat juuri viedä jalat altani. Onneksi teen matkani pyörällä, vaikka vaarana taitaakin olla yhteentörmäys vastaani kävelevän vanhuksen kanssa. Sieltä se tuli, vihainen katse. Mutta mitäpä minä tunteilleni voin... Älä kiltti pappa katso vihaisesti.
 Kuuntelemani soittolistan nimi on "kaikemmoista". Taisin juuri kokea 20 minuutin ajan ainakin iloa, surun, inspiroitumisen, tahdonvoimaa, suuttumusta, innostuneisuutta, lisää surua, mutta kuitenkin iloa. 
 Sellainen oli minun matkani tänään. Matkat kun ovat aina erilaisia.

lippusalko millajavesi vhaare IMG_3542 milllla2 2014-05-05

Ihania aurinkoisia ilmoja. Ja neljä päivää synttäreihin!

Kuunnelkaapa vielä tämä

4 kommenttia:

 1. Toivon salaa että olisimme ystäviä ja ehkä vähän enemmänkin...

  .....

  Millainen tanssilukkari sulla on nykyään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, jahas. Uudet ystävät ovat kyllä aina tervetulleita :-)

   Ja nykyään tanssin vain kerran viikossa nykytanssia, heh! :--D

   Poista
 2. Veera tämä sun blogi on aivan ihana!! :) Lueskelen sitä aina välillä ja hymyilen sun ihanille jutuille, kaikille niille pienille hetkille mistä elämässä nautit :) Ihan mahtavaa miten rohkea olet ja teet elämästäsi sellaista kun sen toivot olevan. Paljon terkkuja Japanista ja ihanaa kevättä sinne! Terkuin Anni entinen elwalainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, voi kuinka ihana kommentti! Sinä olet kanssa niin positiivinen ihminen että aina hymyilen kun kanssasi juttelen (tässä tapauksessa kommenttiasi lukiessani) :) Kiitos siis tuhannesti ihanista sanoistasi ja kaikkea hyvää sulle ja perheellesi! :)

   Poista

Kiitos huomaavaisuudestasi :-)